YouthSpeak Forum 2021

Jun 19, 2021 | Ne smijes propustiti

Želiš karijerni napredak ali ne znaš da li si na pravom putu do svoje željene karijere?

YouthSpeak Forum je događaj koji organizuje AIESEC, najveća omladinska, nevladina i apolitična organizacija u svijetu, koja svoje sjedište ima i u Bosni i Hercegovini. Ovaj događaj iz godine u godinu okuplje više od 500 mladih ljudi iz cijele BiH a ima za cilj da poveže mlade ljude sa liderima iz javnog sektora i omogući im razmjenu mišljenja i ideja.

Ovogodišnji YouthSpeak Forum će biti održan 19.06. u periodu od 10:00 do 16:00h putem interaktivne platforme Hopin, tj. u online izdanju.
Sajamski koncept prenosimo na online formu u obliku virtualnih štandova i radionica. Međutim, to ne umanjuje iskustvo samog foruma. Spremili smo raznovrstan sadržaj kojem će učesnici u toku dana imati priliku prisustvovati prema njihovim ličnim preferencijama. Na ovaj način bi
mladi u Bosni i Hercegovini dobili priliku da se približe poslovnom svijetu i saznaju informacije o istom iz prve ruke.

Pravo učešća na forumu imaju sve mlade osobe koje žele da razviju svoje vještine i nauče nešto više o poslovnom ambijentu koji trenutno vlada i situaciji na tržištu te čak i postanu dio tržišta rada obzirom da su naši gosti na Forumu i lideri svojih sektora od kojih mogu mnogo naučiti o poslovnoj situaciji u BiH kao i direktno stupiti u kontakt s njima.

Stoga ne oklijevaj, prijavi se i ne propusti odličnu šansu! Prijave traju do 18.06.2021. godine. Vidimo se na YouthSpeak Forumu!

Sve detaljnije informacije možeš pronaći na Facebook i Instagram profilima (@youthspeak.bih)

Link za prijave: https://hopin.com/events/youthspeak-forum-2021-online

Također pročitajte