PRODUŽEN ROK: Konkurs za prijem dopunskih članova/ica u Organizacioni odbor “Let’s Do It Tuzla” 2021

Aug 7, 2021 | Ne smijes propustiti

Udruženje građana “Multi” Tuzla poziva sve zainteresovane volontere/ke da budu dio Organizacionog odbora projekta “Let’s Do It Tuzla”, a koji obuhvata organizaciju i implementaciju dvije velike akcije “Let’s Do It – očistimo zemlju za 1 dan” i “Let’s Do It – milion sadnica za 1 dan”.

Budući/e volonteri/ke bit će angažovani na pripremama i implementaciji projektnih aktivnosti u Gradu Tuzla u trajanju od 6 mjeseci (juli – decembar 2021. godine), a njihov rad podrazumijevat će:

• Aktivnu pripremu akcija čišćenja ilegalnih deponija otpada i sadnje drveća;
• Učešće i koordinaciju akcija čišćenja ilegalnih deponija otpada i sadnje drveća – NA TERENU;
• Promociju projekta kroz učestvovanje u “Let’s Do It ” performansima (info pultovi, Family Day itd.);
• Učešće na radnim sastancima i svim drugim aktivnostima u okviru “Let’s Do It Tuzla” projekta.

Prijaviti se mogu svi koji imaju boravište na području Grada Tuzla ili u neposrednoj blizini, s obzirom na potrebu stalnog angažmana u dnevnim aktivnostima projekta, ali i prisustva na sedmičnim sastancima. Prednost imaju kandidati koji su učestvovali u implementaciji istih ili sličnih projekata. Kandidati moraju biti stariji od 15. godina. Angažman je u potpunosti na volonterskoj osnovi.

UG “Multi” Tuzla podatke navedene u ovom obrascu koristiti će isključivo u svrhu odabira novih članova/ica OO Let’s Do It Tuzla 2021. i u druge svrhe se neće koristiti. Nepotpune, te prijave sa uvredljivim i pogrdnim sadržajem neće se uzeti u razmatranje. Broj mjesta u Organizacionom odboru je ograničen. Sva polja su obavezna (*).

Više informacija možete dobiti putem e-maila: tuzla@letsdoit.ba ili Facebook Fan Page-a www.facebook.com/letsdoit.tuzla svaki radni dan od 09h do 16h.

Poziv ostaje otvoren od 19.07.2021. godine do 01.08.2021. godine u 23:59h. O rezultatima konkursa budući članovi/ice OO “Let’s Do It Tuzla” biti će obavješteni putem e-maila blagovremeno po završetku konkursa.

LINK ZA PRIJAVU: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfl6cXdN1WZM626U4sAIU3Ht0f2NWiCdMEmncBjakGLkxYubA/viewform

Također pročitajte