Otvoren poziv za Akademiju demokratije za mlade žene 2021/2022

Aug 22, 2021 | Ne smijes propustiti

Ako ste motivisani da steknete nova znanja i iskustva kroz jednogodišnji program koji se tiče građanskog aktivizma i civilnog angažmana ovo je pravi program za Vas!

Izvor: Saopštenje/Hocu.ba

U periodu od septembra 2021. godine do juna 2022. godine imati ćete mogućnost da steknete znanja i iskustva koja će vam pomoći u Vašim budućim profesionalnim i privatnim angažmanima. Akademija demokratije za mlade žene se tradicionalno održava već pet godina i mladim ženama širom Bosne i Hercegovine pruža znanja i iskustva koja će im biti od koristi cijeli život. Kroz aktivni angažman na akademiji u sklopu osam modula imati ćete priliku da aktivno učestvujete u procesima društvenih promjena, podizanja svijesti i uzimanja učešća u civilnom aktivizmu lokalnih zajednica.

Ako ste iskazali interes ili smatrate da je ova Akademija baš za Vas aplicirajte već danas!

Prijave nam šaljite na: https://forms.gle/Jyx9FUfR8rXj3WLz5

Prijave traju sve do kraja mjeseca augusta, a za sva pitanja nam se možete obratiti putem maila general@zenezazene.ba. Ovaj projekat je podržan od strane National Endowment for Democracy.

Također pročitajte

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Pozivamo te na naš prvi ICT Divas Mixer povodom Međunarodnog dana djevojaka u IKTu! Želimo stvoriti mrežu koja će podržavati profesionalne...