Poziv za volontiranje na 9. Juventafestu

Aug 22, 2021 | Ne smijes propustiti

Juventafest poziva sve srednjoškolce iz Bosne i Hercegovine, u dobi od 14 do 19 godina, koji vole teatar i željni su novih iskustava (ali i dobre zabave) da volontiraju na ovogodišnjem Festivalu!

Svjesni činjenice da su volonteri/ke bitan dio tima bilo koje festivalske ekipe bez kojih se priprema, organizacija i aktivnosti tokom trajanja festivala ne mogu zamisliti, krećemo u potragu za volonterima i volonterkama koji bi pomogli u organizaciji i uspješnoj realizaciji 9. izdanja festivala koji će se održati u Sarajevu od 8. do 12. septembra 2021. godine.

Ukoliko:

  • pohađate srednju školu u Bosni i Hercegovini
  • spremni ste dodijeljene poslove obavljati predano i odgovorno
  • posjedujete entuzijazam i volju za rad
  • spremni ste za rad u ekipi, strpljivi ste i sposobni iznaći kreativno rješenje u kratkom vremenskom roku

Vi biste mogli biti osobe koje tražimo!

Juventafest okuplja mlade ljubitelje teatra, a angažovanim volonterima i volonterkama nudi nezaboravno iskustvo rada i djelovanja u dobro organizovanom i entuzijastičnom timu. Volonterski rad na Festivalu ne podrazumijeva novčanu naknadu, ali dobra zabava poslije uspješnog radnog dana je gotovo zagarantovana!

Juventafest će za svakog/u volontera/ku obezdijediti hranu, poklon majicu i torbu, pristup svim predstavama i druženje sa učesnicima i učesnicama festivala. Za odabrane volontere koji nisu iz Sarajeva Festival će obezbijediti smještaj tokom trajanja festivala. Festival ne pokriva troškove prijevoza do Sarajeva i natrag.

Nakon festivala, 9. Juventafest će svim volonterima i volonterkama uručiti potvrdu o volontiranju.

PRIJAVU možete izvršiti ispunjavanjem priloženog formulara.

Rok za prijave je otvoren do 30. avgusta, stoga, požurite!

NAPOMENA: Prednost pri izboru imaju prijašnji volonteri te učesnici festivala od prethodnih godina.

Također pročitajte