Poziv za volontiranje na 9. Juventafestu

Aug 22, 2021 | Ne smijes propustiti

Juventafest poziva sve srednjoškolce iz Bosne i Hercegovine, u dobi od 14 do 19 godina, koji vole teatar i željni su novih iskustava (ali i dobre zabave) da volontiraju na ovogodišnjem Festivalu!

Svjesni činjenice da su volonteri/ke bitan dio tima bilo koje festivalske ekipe bez kojih se priprema, organizacija i aktivnosti tokom trajanja festivala ne mogu zamisliti, krećemo u potragu za volonterima i volonterkama koji bi pomogli u organizaciji i uspješnoj realizaciji 9. izdanja festivala koji će se održati u Sarajevu od 8. do 12. septembra 2021. godine.

Ukoliko:

  • pohađate srednju školu u Bosni i Hercegovini
  • spremni ste dodijeljene poslove obavljati predano i odgovorno
  • posjedujete entuzijazam i volju za rad
  • spremni ste za rad u ekipi, strpljivi ste i sposobni iznaći kreativno rješenje u kratkom vremenskom roku

Vi biste mogli biti osobe koje tražimo!

Juventafest okuplja mlade ljubitelje teatra, a angažovanim volonterima i volonterkama nudi nezaboravno iskustvo rada i djelovanja u dobro organizovanom i entuzijastičnom timu. Volonterski rad na Festivalu ne podrazumijeva novčanu naknadu, ali dobra zabava poslije uspješnog radnog dana je gotovo zagarantovana!

Juventafest će za svakog/u volontera/ku obezdijediti hranu, poklon majicu i torbu, pristup svim predstavama i druženje sa učesnicima i učesnicama festivala. Za odabrane volontere koji nisu iz Sarajeva Festival će obezbijediti smještaj tokom trajanja festivala. Festival ne pokriva troškove prijevoza do Sarajeva i natrag.

Nakon festivala, 9. Juventafest će svim volonterima i volonterkama uručiti potvrdu o volontiranju.

PRIJAVU možete izvršiti ispunjavanjem priloženog formulara.

Rok za prijave je otvoren do 30. avgusta, stoga, požurite!

NAPOMENA: Prednost pri izboru imaju prijašnji volonteri te učesnici festivala od prethodnih godina.

Također pročitajte

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Pozivamo te na naš prvi ICT Divas Mixer povodom Međunarodnog dana djevojaka u IKTu! Želimo stvoriti mrežu koja će podržavati profesionalne...