Prijavite se za trening mentorstva i liderstva

Aug 29, 2021 | Budi bolji/a

Muni Pharm organizuje trening mentorstva, liderstva i poučavanja koji će se organizirati od 22. do 26. novembra 2021. godine u Brnu, Češkoj. Učešće u treningu mogu uzeti svi zainteresovani.

OBLAST: mentorstvo, liderstvo, poučavanje

OPIS: Kako voditi ili obučiti grupu mladih ljudi, motivisati svoj tim i na bolji način komunicirati sa kolegama ili porodicom? Kako se poboljšati i dublje proživeti svoj život zahvaljujući poboljšanjima u omladinskom radu? Prijavite se na ovaj program i dobićete odgovore na ova pitanja! Program uključuje oblasti i aktivnosti kao što su: liderstvo i uloga mentora, razlike između lidera, mentora, trenera i savjetnika, obrasci ponašanja i kako ih razbiti, kako upravljati konfliktom, uloge u timu i dinamika tima, vrline i mane, motivacija, nove tačke gledišta i mnogo prakse. Učešće na ovom programu se plaća 300€. Nisu pokriveni ni troškovi smještaja, hrane i puta.

USLOVI: Kurs je napravljen za ljude koji rade sa mladima i zainteresovani su da aktivno rade na sebi, poboljšavajući svoje vještine saradnje i mentorstva.

NAČIN PRIJAVE: Prijavite se popunjavajući onlajn formular na linku

ROK ZA PRIJAVU: 01.11.2021. godine

Detaljnije na: http://muni.cz/go/mentoring

Izvor: mladiinfo.me

Također pročitajte

Budi dio Žive biblioteke BiH

Budi dio Žive biblioteke BiH

Zanima te koncept žive biblioteke?Imaš priču koju želiš da podijeliš sa drugim mladim ljudima?Želiš da naučiš kako koristiti moć...