Otvorene prijave za program razvoja projektnih vještina BOLD BOOST+

Oct 16, 2021 | Budi bolji/a, Ne smijes propustiti

Za sve one koji se ne mire sa datim stanjem, za sve nas koji smo ostali žedni boljih dana zbog pustih obećanjima, došlo je vrijeme da mi stvaramo ista i da krojimo ekonomiju svoje zemlje kako mi želimo.

Govorili smo već o Programu razvoja projektnih vještina BOLD BOOST+ koji realizuje Fondacija AGORA uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH. Nastavak ove uzbudljive priče pokrenute od onih koji ne čekaju priliku već je samo stvaraju, za sebe i vas.

Naime, zvanično su otvorene prijave za Program razvoja projektnih vještina BOLD BOOST+, a prijaviti se možeš popunjavanjem obrasca na
https://japreduzetnik.com/prijavi-se/ .

Prijaviti se mogu mladi iz Bosne i Hercegovine uzrasta od 18 do 35 godina. Važno je napomenuti da je neophodno navesti kratak opis projektne ideje pilikom popunjavanja obrasca. Prijave su otvorene od 1.10. do 25.10.2021. godine.

Imaš ideju, ali tražiš mogućnost i ono pravo vrijeme za njenu realizaciju? Mogućnost je sa ovim tekstom već osigurana, a vrijeme je SAD! Jako zaželi i ostani pri toj pokretačkoj misli uz svu željnost za promjenom, NAUČI NAPISATI PROJEKAT, a loši dani neka ostanu tamo gdje su se i desili. Daj šansu svojoj ideji i vještinama, lansiraj se do zvijezda uz BOLD BOOST+ raketu i osvoji svemir.

Također pročitajte