Putuj i radi u Americi! – Prijave su otvorene

Nov 2, 2021 | Vijesti iz zajednice

Prijave za novu sezonu 2022 jednog od omiljenih programa za mlade u regionu Work and Travel USA su uveliko otvorene!

Cilj Experience programa za mlade je prije svega orjentisan na njihov lični razvoj i usavršavanje. Mladi imaju priliku da nekoliko mjeseci provedu vani
u drugim zemljama, koje važe za jedne od najpoželjnijih za život, da rade, putuju, studiraju, usavršavaju se i zarade. Zvuči nevjerovatno ali je vrlo moguće uz Experience programe za mlade, upravo takav je i naš program Work and Travel USA.

Program kulturne razmjene sa Amerikom je svakako jedan od omiljenih programa među mladima u regionu, ali i svijetu, a svakako i najpopularniji
program iz naše ponude. Nekada je Amerika bila nedostižna za naše studente, ali uz W&T program koji je Experinece centar za mlade zapocet sa USA State Department-om nikada nije bilo lakše otići u ovu prekookeansku zemlju.

Cilj ovog programa je da tokom 5 mjeseci rada i putovanja po Americi student usavrše engleski jezik, da steknu internacionalna prijateljstva, da se osamostale, da steknu neprocjenjiva iskustva, da zarade svoje prve novce, kao i da se upoznaju sa američkim stilom života.

Milion je razloga zašto bi ovaj program trebao da bude na listi prioriteta svih studenata! Zašto? Uvjerite se sami kad se vratite!

Ukoliko biste željeli na program, a nikako da se odvažite ili imate još nekih pitanja koja vam se motaju po glavi ili jednostavno želite da saznate sve o ovom programu, slobodna nas kontaktirajte.

Za sve informacije i prijavu kontaktirajte kancelariju iz vaše regije
Sarajevo: sarajevo@experience.edu.rs
Bijeljina/Doboj: doboj@experience.edu.rs
Banja Luka: banjaluka@experience.edu.rs

Također pročitajte