Ožujsko Business Case Challenge 2021

Nov 26, 2021 | Budi bolji/a

Žuja te zove na takmičenje u studiji slučaja!

Okupi ekipu, osmislite projekt koristeći svoje znanje, kreativnost i uz timski rad osigurajte vrijedne nagrade i neprocjenjivo iskustvo i dobro se zabavi!

Na koje teme možeš da se prijaviš?

(Osmisli projekat kojim Žuja može da osvoji srca potrošača u tvom gradu. Pokaži svoju inovativnost i kreativnost i osmisli aktivnosti kojima ćeš na najbolji način predstaviti Ožujsko pivo u tvojoj lokalnoj zajednici)

Društveno-odgovorna Žuja (Osmisli društveno-odgovorne projekte koji bi se mogli realizovati i kako bi dodatno izgradio imidž Ožujskog piva. Osmisli kako Žuja treba da djeluje na društveno-odgovoran način i koje su to aktivnosti putem kojih Žuja može biti pozitivan primjer)

Slobodna tema (Ukoliko imaš potpuno novu ideju, ova tema je pravi izbor za tebe. Pokaži svoj kreativan i inovativan duh i kreiraj aktivnosti kojima ćeš na najbolji način promovisati Žuju)
Nagrade koje možeš da osvojiš?

  • Prvo mjesto – 1.200 KM
  • Drugo mjesto – 500 KM
  • Treće mjesto – 300 KM

Prijave: ozujsko.bcc@cerk.info ili pp.efmo@gmail.com

Prijavu možete preuzeti na OVDJE.

Dodatne informacije na www.cerk.info kao i https://www.facebook.com/efsumba/ kao i i na www.facebook.com/karijera/

Format rješenja: Prezentacija (u formatu po izboru) i projekat u WORD dokumentu.

Rok za slanje prijava je 1.12.2021. godine. Rok za dostavu rješenja je 15.12.2021. godine.

NATJEČAJ JE OTVOREN ZA STUDENTE SVIH FAKULTETA IZ BOSNE I HERCEGOVINE!

Prijaviti se možete u timu od maksimalno 3 člana. Obavezno uz prijavu naglasiti ime, prezime, fakultet, broj indeksa i naziv tima.

Svi timovi koji se prijave do 30. 10. će imati mogućnost prisustvovati online događaju „MOLSON COORS BUSINESS ACADEMY“ na kojem će domaći i inostrani predavači govoriti o interesantnim temama iz oblasti marketinga, koja će biti korisna za izradu samih radova/rješenja.

Ukoliko epidemiološki uslovi ne dozvole održavanje finala uživo, bit će održano putem online platforme Zoom.

Također pročitajte

Škola programiranja Plus Ultra.

Škola programiranja Plus Ultra.

Želiš naučiti programirati? Pohađaš srednju školu? Na pravom si mjestu!  Ovog septembra s ponosom najavljujemo novi ciklus upisa u Školu...

Književnost je aktivistička.

Književnost je aktivistička.

Omladinski pokret Revolt poziva vas da se pridružite diskusiji uz Sokratov kafe, na temu "Književnost je aktivistička". Druženje i...