Prijavite se za Atlantic Fellows for Social and Economic Equity Program 2021-2022

Dec 11, 2021 | Budi bolji/a

Pozivaju se zainteresovani studenti iz oblasti ekonomije i političkih nauka da se prijave za Atlantic Fellows for Social and Economic Equity Program 2021-2022.


OBLAST

ekonomija i političke nauke

OPIS

Da li ste kreator promjena posvećen borbi protiv nejednakosti? Da li želite da učite od naučnika, inovatora, aktivista i organizacija za društvene promjene, kao i od najnovijih akademskih istraživanja i stručnih uvida o nejednakosti? Da li ste spremni da udružite snage sa doživotnom globalnom mrežom vršnjaka? Prijavite se sada za Atlantic Fellows for Social and Economic Equity Program 2021-2022. Ovaj program je finansirana stipendija zasnovana na Međunarodnom institutu za nejednakosti na Londonskoj školi ekonomije i političkih nauka. One su jedna od sedam međusobno povezanih atlantskih stipendija širom svijeta.

USLOVI

-Kandidati moraju imati 7 do 10 godina iskustva koje pokazuje hrabrost, brigu, liderstvo i posvećenost u unapređenju pravičnih rešenja za nejednakost.-Kandidati moraju da se kvalifikuju za prijem u magistar nejednakosti i društvenih nauka Londonske škole ekonomije.-Kandidati moraju ispuniti standardne uslove za engleski jezik LSE.

NAČIN PRIJAVE

Kliknite ovdje da se prijavite.

ROK ZA PRIJAVU

10. 1. 2022. godineDetaljnije na:https://afsee.atlanticfellows.org/the-atlantic…

Izvor: hocu.ba

Također pročitajte