Konkurišite za Friedrich Ebert Foundation stipendiju za internacionalne studente

Jan 22, 2022 | Ne smijes propustiti

FRIEDRICH EBERT FONDACIJA POZIVA SVE ZAINTERESOVANE ZA UČEŠĆE U PROGRAMU NAMIJENJENOM STUDENTIMA U CILJU USAVRŠAVANJA SOPSTVENIH VJEŠTINA I INTELEKTUALNIH SPOSOBNOSTI. PREDNOST SE DAJE POJEDINCIMA KOJI SU PROGONJENI NA POLITIČKOJ, RELIGIJSKOJ I RASNOJ OSNOVI.

OBLAST:

obrazovanje

OPIS

Fridrih Ebert fondacija je njemačka politička partija ali ona je nezavisna od socijalističke- demokratske partije Njemačke. Ova fondacija je osnovana u Bonu i Berlinu i ima svoje kancelarije i projekte u 100 zemalja širom svijeta. Primarni cilj jeste promovisanje demokratije, obrazovanja i usavršavanje studenata u brojnim djelatnostima.

USLOVI

Kako biste se prijavili potrebno je:

– učesnici moraju biti iz sledećih zemalja (Azija, Afrika, Latinska Amerika, Istočna Evropa i jugoistočna Evropa)
– znanje njemačkog jezika (Test Deutsch als Fremdsprache (level 4), Zertifikat C1 (Institut Goethe)

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko budete kvalifikovani za ovu stipendiju kontaktiraće vas na mejl, i nakon toga trebate dostaviti dva izvještaja od strane univerzitetskih profesora (koja se odnose na doprinos obrazovanju)
Potrebno je da studenti predaju izvještaje (tri nedelje je rok za ažuriranje dokumenata, a šest nedelja za ekspertsko mišljenje, nakon toga vas pozivaju na dva sastanka, i formira se komitet koji donosi finalnu odluku)

Kako biste se prijavili potrebno je da popunite aplikacioni formular.

ROK ZA PRIJAVU:

30.04.2022.

Detaljnije na:

https://www2.daad.de/deutschland/stipendium/datenbank/en/21148-scholarship-database/?status=1&amp%3Borigin=31&amp%3BsubjectGrps&amp%3Bdaad&amp%3Bq&amp%3Bpage=2&amp%3Bdetail=10000153&fbclid=IwAR13sPKxAVL9NK94wo57MqHijEFCjeuK1SSkiYCVDioiLAmXWwrRyFxv4Sk

Također pročitajte

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Pozivamo te na naš prvi ICT Divas Mixer povodom Međunarodnog dana djevojaka u IKTu! Želimo stvoriti mrežu koja će podržavati profesionalne...