Pokreni se – Masovna regrutacija #2022

Jan 31, 2022 | Ne smijes propustiti

Međunarodno udruženje Pokreni se! će u periodu od 31.01. do 10.02. primati prijave za masovnu regrutaciju za članstvo u organizaciji na linku: https://forms.gle/NjgCEFwEPHxWwh7S6.

Probni rad će trajati mesec dana, nakon toga će kandidat preći u stalno članstvo. Uz prijave se dostavlja i porfolio!

Ovo su oblasti za koje su prijave otvorene!

Društvene mreže i dizajn

Poslovi u okviru ove oblasti su: temeljno istraživanje za sadržaj koji treba da se objavi, kreiranje sadržaja za društvene mreže, kreiranje vizualnog indetiteta za programe i projekte organizacije i komuniciranje sa pratiocima određene društvene mreže. Potrebno je znanje nekog od sledećih softvera i aplikacija: Canva,
Adobe Ilustrator, Instagram, Facebook, LinkedIn.

Odnosi sa javnošću

Poslovi koje će da obavlja osoba koja bude primljena u članstvo su: istraživanje okruženja, kreiranje planova i metodologije promocije organizacije, programa i projekata, kreiranje tekstova i saopštenja, organizovanje PR događaja. Potrebna znanja i veštine za ovu oblast su: iskustvo u oblasti odnosi sa javnošću, iskustvo pri kreiranju različitih događaja, pisanje tekstova i saopštenja, istraživanje okruženja ili različitih tema koje su vezane za mlade ljude.

Informacione tehnologije

Poslovi koje će da obavlja osoba koja bude primljena u članstvo su: kreiranje i razvijanje sajta organizacije, održavanje sajta organizacije i tehnička podrška pri postavljanju sadržaja na sajt. Potrebno je znanje nekog od sledećih softvera i aplikacija: WordPress ili HTML/CSS/JS ili React Native.

Osobine koje bi kandidat trebao da poseduje su: sposobnost za timski rad, odgovornost, kreativnost, spremnost za poštovanje pravila organizacije i tima za koji se prijavljuje, spremnost za učenje i razvijanje.

Primaju se osobe u razdoblju od 15 do 30 godina sa teritorije Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Za vreme obuke bićete u potpunosti pripremljeni za rad u organizaciji „Pokreni se“ i moćićete da doživite radnu, ali i druželjubivu atmosferu naših članova. Članstvom ćete dobiti priliku da napredujete i usavršite svoje veštine i uz to ostvarite dugotrajna prijateljstva.

Organizacija “Pokreni se” je dobrovoljna, nevladina i neprofitna organizacija, osnovana na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti neformalnog obrazovanja. Ciljevi organizacije su: unapređivanje položaja mladih na područiju Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske; edukacija mladih od 15 do 30 godina; kreiranje mreže organizacija na područiju Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske; kreiranje sigurnog kreativnog mesta na kome mladi mogu da izraze, osnaže i realizuju svoje ideje; pomaganje i osnaživanje ostalih udruženja i organizacija civilnog ili vladinog sektora.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati „Pokreni se!“ putem email
adrese office.pokrenise@gmail.com ili broja telefona +381677231003. Takođe, možete ih pronaći i na društvenim mrežama Instagram, Facebook i LinkedIn.

Također pročitajte