Prijavi se na Školu John Galt!

Mar 12, 2022 | Ne smijes propustiti

Ayn Rand Center Europe i Udruženje građana Multi Vas pozivaju da se prijavite na školu John Galt!

Škola John Galt je uvodni kurs o filozofiji objektivizma sa misijom da pomogne svojim učenicima da razumiju stvarnost, postignu svoj puni potencijal i žive sretne i ispunjene živote. Kurs će Vas voditi kroz objektivističke ideje i zapise Ayn Rand tokom 8 sedmica u okviru kojih ćete imati priliku da učite od cijenjenih lokalnih i međunarodnih stručnjaka iz oblasti objektivizma.

Program podrazumijeva osam online predavanja kao i kreativne sesije u periodu april-juni, a svi polaznici škole John Galt na raspolaganju će imati stručnu literaturu, materijale , preporuku za posjete značajnim konferencijama u Evropi i SAD, certifikat o uspješnom pohađanju.

Ukoliko želite biti dio ovog predstojećeg programa, molimo Vas da popunite prijavni obrazac. Konkurs je otvoren do 29. 03. Broj učesnika je ograničen i samo najbolji kandidati će biti pozvani na intervju, pa učinite sve da osigurate svoje mjesto!

Cijena kursa je 50 KM, a za najbolje kandidate obezbijeđene su stipendije.

PRIJAVNI OBRAZAC: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOb75RZAzaUYDwJG6iUncgbxELJNGG8GW837pKJ00JsCYDfA/viewform

Također pročitajte

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Pozivamo te na naš prvi ICT Divas Mixer povodom Međunarodnog dana djevojaka u IKTu! Želimo stvoriti mrežu koja će podržavati profesionalne...