PRIJAVI SE NA ŽENEVSKI IZAZOV 2022!

Mar 27, 2022 | Ne smijes propustiti

OPIS

Međunarodno natjecanje za diplomske studente za napredne razvojne ciljeve 2022. ima za cilj predstaviti inovativna i pragmatična rješenja za rješavanje izazova smanjenja siromaštva.

U želji da potakne razmišljanje i inovacije u razvoju iz različitih disciplinarnih i kontekstualnih perspektiva i uz velikodušnu potporu veleposlanice Jenö Staehelin, diplomski institut je 2014. pokrenuo Natjecanje za napredne razvojne ciljeve, međunarodno natjecanje za studente master studija.

Ideja je prikupiti priloge koji su i teorijski utemeljeni i nude pragmatična rješenja relevantnog međunarodnog razvojnog problema koji proizlazi iz interdisciplinarne suradnje između tri do pet upisanih master studenata iz bilo kojeg mjesta u svijetu.

PREDNOSTI

ADG natjecanje dijeli 25.000 CHF u novčanim nagradama. Pobjednički projekt bit će nagrađen s 10.000 CHF; dvije ekipe na drugom mjestu dobit će po 5.000 CHF, a dvije trećeplasirane, po 2.500 CHF.

KAKO SE PRIJAVITI

Za više informacija posjetite službenu web stranicu .

Rok : 20. april 2022.
Otvoreno za : diplomirane studente
Prednosti : novčane nagrade do 10.000 CHF

Također pročitajte

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Pozivamo te na naš prvi ICT Divas Mixer povodom Međunarodnog dana djevojaka u IKTu! Želimo stvoriti mrežu koja će podržavati profesionalne...