Škola programiranja Plus Ultra.

Sep 16, 2022 | Budi bolji/a, Ne smijes propustiti, Vijesti iz zajednice

Želiš naučiti programirati? Pohađaš srednju školu? Na pravom si mjestu! 

Ovog septembra s ponosom najavljujemo novi ciklus upisa u Školu programiranja Plus Ultra!

Inspirisani prethodnim uspjehom, donosimo nova tri modula i priliku za upis na besplatnu online edukaciju.

Ako si srednjoškolac ili srednjoškolka i želiš naučiti programirati, a nedostaje ti struktuirano znanje, mentorstvo ili ne znaš odakle početi, onda je Škola programiranja Plus Ultra pravo mjesto za tebe! Iskoristi priliku i napravi svoje prve korake u programskom jeziku C.

Prvi modul traje šest sedmica, a počinjemo već 24. septembra. Interaktivna predavanja će se održavati vikendom i trajati će 3h, dok će se jednom sedmično u večernjim terminima održavati vježbe u trajanju od 1,5h na kojima će učesnici uz pomoć tutora rješavati programerske probleme. 

Predavanja i vježbe će se održavati po jednom sedmično, te će za uspješno savladavanje gradiva biti potrebno odvojiti minimalno 5 sati sedmično na program škole programiranja. Tačne termine vježbi i predavanja će učesnici i učesnice saznati nakon što budu odabrani i podijeljeni u manje grupe radi efikasnijeg rada. 

Ovaj put smo za vas pripremili i jedno veliko iznenađenje – najbolji polaznik ili polaznica može postati korisnik stipendije “Emir Zec”!

Prijaviti se možete popunjavanjem forme dostupna na linku! Prijave traju do 19.9.2022. godine do 23:59 sati!

ISKORISTITE ŠANSU I PRIJAVITE SE NA PRVI MODUL BESPLATNE ŠKOLE PROGRAMIRANJA PLUS ULTRA!

#DajPet #SuperVijece #Programiranje

Također pročitajte