“Vera Šnajder Nagrada” – Nagrada za uspješne studentice fakulteta prirodnih i tehničkih nauka.

Oct 6, 2022 | Budi bolji/a, Ne smijes propustiti, Vijesti iz zajednice

Bosnia and Herzegovina Futures Foundation svakodnevno radi na ulaganju u mlade naše zemlje kako bi mladi ostvarili svoj puni potencijal kroz mnogobrojne projekte, mentorstva, programe i takmičenja!

Bosnia and Herzegovina Futures Foundation poziva vas da aplicirate za “Vera Šnajder Award” koja se organizuje drugu godinu zaredom, a kojom se omogućava pokrivanje putnih troškova za odlazak u inostranstvo na seminar, konferenciju ili drugi vid profesionalnog usavršavanja u iznosu do 5.000 KM.

BH Futures Foundation dodjeljuje “Vera Šnajder Award” studenticama dodiplomskog, magistarskog i doktorskog studija prirodnih i tehničkih nauka u cilju postizanja što boljih naučnih rezultata i doprinosa razvoju zajednice. Vjerujemo da je važno podržati mlade i uspješne ličnosti Bosne i Hercegovine u njihovom profesionalnom razvoju i putu ka novim naučnim postignućima.

Više informacija možete pronaći na web stranici: https://www.bhfuturesfoundation.org/vera-snajder-award

Vašu aplikaciju možete poslati putem prijavnog obrasca. Poziv je otvoren do 15. oktobra 2022. godine.

#SuperMladi #DajPet #SuperVijece

Također pročitajte

UNTZ domaćin konferencije BUA 2023

UNTZ domaćin konferencije BUA 2023

Univerzitet u Tuzli ove godine je domaćin BUA(Balkan Universities Association) konferencije. Ova asocijacija osnovana je 2014.godine i...

Budi dio Žive biblioteke BiH

Budi dio Žive biblioteke BiH

Zanima te koncept žive biblioteke?Imaš priču koju želiš da podijeliš sa drugim mladim ljudima?Želiš da naučiš kako koristiti moć...