Uplešimo zajedno u Festival mladih 2021 u Tuzli

Aug 22, 2021 | Vijesti iz zajednice

Svečano otvorenje Festivala mladih 2021 u Tuzlanskom kantonu, koje će se održati 22. augusta na Trgu Slobode u centru Tuzle, bit će otvoreno manifestacijom “TUZLA PLEŠE”.

Tuzlanski kanton postaje centar talentovanih, vrijednih, inovativnih i uspješnih mladih ljudi. Festival će u Tuzlanskom kantonu okupiti hiljade mladih spremnih da se pokažu na polju umjetnosti, aktivizma, sporta, ekologije, naprednih tehnologija, nauke i inovacija.

Radio Kameleon uz podršku Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, Vlade TK, Ministarstva za sport kulturu i mlade TK, omladinskih organizacija i osam općina i gradova sa područja Tuzlanskog kantona realizuje projekat Festival mladih”.

Program manifestacije Tuzla pleše:

18:00 – 20:00 h – Kids Party // Školica plesa, Kids DJ, Face painting, Šarenko, ples za djecu i roditelje

20:00 – 23:00 h – Party za sve generacije // Škola plesa za odrasle, takmičenje plesača amatera + VELIKA NAGRADNA IGRA

Za sve sugrađane organizovat će se besplatna plesna radionica iz Bachate, Kizombe i Salse dok će radionicu voditi plesni stručnjak Semir Šerić iz Zenice.

Očekuje se dolazak građana u 20:00 sati, a dolazak je potrebno potvrditi najkasnije do 21. augusta na email info@festivalmladih.ba ili broj telefona +387 62 074 197.

Više informacija o Festivalu mladih pronađite na www.festivalmladih.ba.

Također pročitajte

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Pozivamo te na naš prvi ICT Divas Mixer povodom Međunarodnog dana djevojaka u IKTu! Želimo stvoriti mrežu koja će podržavati profesionalne...