Tuzla: Prijavite neformalnu grupu mladih i ostvarite mnoge mogućnosti

Sep 3, 2020 | #SUPERVIJECE, Ne smijes propustiti

Vijeće mladih Grada Tuzla je krovna organizacija za mlade koja okuplja 14 omladinskih organizacija sa registra omladinskih udruženja u Gradu Tuzla. Osnovano je sredinom 2017 godine.
Uloga Vijeća mladih jeste da u saradnji sa svojim članicama realizuje zagovaračke inicijative čiji je krajnji cilj poboljšanje uslova života mladih na području Grada Tuzla.

Baza neformalnih grupa služit će obostrano i neformalnim grupama mladih, ali i Vijeću mladih Grada Tuzla kako bismo imali evidentirane neformalne grupe koje djeluju u gradu. Vijeće mladih ponudit će neformalnim grupama različite vidove edukacija, programe jačanja kapaciteta i vještina, ali i priliku za apliciranje prema fondovima Grada Tuzla.

Pozivamo sve neformalne grupe koje djeluju na područja Grada Tuzla da ispune kratki upitnik i upišu se u bazu. Link: https://forms.gle/LjJy1R7KJM273KyW7
*Svi podaci su povjerljivi i pristup istima će imati samo Vijeće mladih grada Tuzla i Služba za kulturu, sport, pitanja mladih i socijalnu zaštitu Grada Tuzla.*

Također pročitajte