Očisti svoje drago mjesto i osvoji vrijedne nagrade!

Apr 14, 2021 | SUPER VIJESTI, Vijesti iz zajednice

Let’s Do It tim Bosne i Hercegovine kao najveći ekološki pokret u našoj zemlji uvijek obilježava sve važne ekološke datume kroz različite vrste aktivnosti. Obzirom da smo zbog pandemije ograničeni i teže je izvoditi akcije čišćenja u grupama, za građane BiH pokrenuli smo takmičenje „Očisti svoje drago mjesto“ koje za cilj ima da animira sve pojedince, potakne ih da postanu eko heroji, očiste svoja draga mjesta, uslikaju stanje prije i poslije te osvoje vrijedne nagrade.

Ukoliko želite da učestvujete u takmičenju potrebno je da nam pošaljete dvije fotografije na mail ekoheroj@gmail.com.

Prva fotografija prikaz odabrane lokacije prije čišćenja, a druga fotografija prikaz očišćene lokacije.

Svi oni koji nam pošalju fotografije automatski ulaze u bubanj za nasumičnu dodjelu nagrada.

Nasumičnim odabirom, korištenjem random.org odabrat ćemo 10 sretnih dobitnika, od kojih će pet biti nagrađeno poklon bonom knjižare Buybook, a drugih pet eko paketima koje je dodjeljuje zlatni sponzor Let’s Do It projekta Eko život d.o.o.

Jedna osoba treba poslati isključivo dvije odabrane fotografije na mail. Poželjno je da obje fotografije stanja prije i poslije fotografišete sa iste pozicije.

Fotografije možete slati do 21. aprila do 20 sati.

22. aprila ćemo objaviti imena sretnih dobitnika na našoj FB stranici „Let’s Do It Bosna i Hercegovina“.

Ovo je prilika za sve nas da (p)ostanemo eko heroji i damo svoj doprinos očuvanju naše planete. Radujemo se svim individualnim akcijama čišćenja koje će uljepšati našu okolinu.

Izvor: letsdoit.ba

Također pročitajte

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Pozivamo te na naš prvi ICT Divas Mixer povodom Međunarodnog dana djevojaka u IKTu! Želimo stvoriti mrežu koja će podržavati profesionalne...