Javni poziv za učesnike 5. edicije Škole programiranja

Aug 15, 2024 | Budi bolji/a, Ne smijes propustiti, SUPER MLADI, Vijesti iz zajednice

Želiš li besplatno savladati programski jezik C++ i proširiti svoje znanje iz programiranja? Voliš učiti u podsticajnom okruženju i upoznavati druge mlade ljude? Pohađaš srednju školu? Na pravom si mjestu!

💢📢 ŠKOLA PROGRAMIRANJA Plus Ultra ponovo otvara svoja vrata za zemlje regiona: Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Hrvatsku!

🎉 Ove godine, škola programiranja ulazi u svoju petu ediciju! Program počinje 23. septembra i traje 8 mjeseci. Fokusira se na učenje programskog jezika C++, kroz četiri modula. Ovog puta, ukoliko već imate predznanje iz programiranja, možete preskočiti osnove i pohađati nastavu u naprednoj grupi! 

Interaktivna predavanja održavat će se vikendom u trajanju od 3h, dok će se jednom sedmično, u večernjim terminima, održavati vježbe u trajanju od 1.5h, na kojima će učesnici, uz pomoć tutora, rješavati programerske zadatke. Škola se u potpunosti odvija online, tako da se možeš priključiti iz bilo kojeg mjesta.

⌛ Prijave su otvorene do 7.9.2024. godine do 23:59h. Pridruži nam se i postani dio 5. edicije besplatne Škole programiranja Plus Ultra! Prijaviti se možeš putem LINK-a.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nam se obrati!

KONTAKT:

Glavni organizator Škole programiranja:

ahmed.softic@plusultra.ba

Također pročitajte

Studentski posao iNovine BH d.o.o.

Studentski posao iNovine BH d.o.o.

Tražite posao za dodatni džeparac? Pridružite se našem timu tokom nadolazećeg perioda, i imajte priliku da iskusite rad na kiosku. Rad na...