Prijavi se na Međunarodni omladinski filmski festival

Mar 15, 2023 | Budi bolji/a, Ne smijes propustiti, SUPER MLADI, SUPER VIJESTI

PRONI Centar za omladinski razvoj u saradnji sa JU Tehničkom školom povodom Dana Brčko distrikta BiH organizuje ,,Međunarodni omladinski filmski festival”, koji će se održati 21.03.2023. godine u Brčkom.

Pozivaju se svi zaintersovani pojedinci i grupe mladih od 15 do 20 godina iz BiH i regiona za učešće na filmskom festivalu da dostave svoje kratke filmove na temu ljudskih prava (afirmacija ljudskih prava kroz primjer) do 18.03.2023. godine putem wetransfera ili na neki drugi način na email adresu info@proni.ba s naslovom „Međunarodni omladinski filmski festival/država/grad“.

Dužina trajanja videa treba da bude od 3 do 7 minuta snimljena mobilnim telefonom ili kamerom u HD kvaliteti.

Žiri će ocjenjivati kreativnost, originalnost i uticaj ideje na pojedinca ili društvo. One najbolje očekuju vrijedne nagrade koje će biti uručene na centralnom događaju u Brčko distriktu gdje će filmovi biti premijerno prikazani.

Također pročitajte

UNTZ domaćin konferencije BUA 2023

UNTZ domaćin konferencije BUA 2023

Univerzitet u Tuzli ove godine je domaćin BUA(Balkan Universities Association) konferencije. Ova asocijacija osnovana je 2014.godine i...

Budi dio Žive biblioteke BiH

Budi dio Žive biblioteke BiH

Zanima te koncept žive biblioteke?Imaš priču koju želiš da podijeliš sa drugim mladim ljudima?Želiš da naučiš kako koristiti moć...