Festival savremene žene i ove godine motiviše, inspiriše i umrežava

Jun 6, 2023 | #SUPERVIJECE, Ne smijes propustiti, SUPER MLADI, Vijesti iz zajednice

Već šestu godinu zaredom u Tuzli se održava Festival savremene žene. Riječ je o višednevnom festivalu sa brojnim aktivnostima koji okuplja žene iz različitih sfera života. Cilj je razmjena iskustava, motivacija te umrežavanje.

Ove godine Festival će se održati od 8. do 11. juna, a organizatori najavljuju jedinstven događaj koji će zasigurno pomjeriti granice djelovanja žena učesnica.

”Festival savremene žene je mjesto otvorenog dijaloga, gdje slavimo uspjeh i motivišemo sve ambiciozne, kreativne i hrabre žene današnjice. Bilo da vas zanima politika, ekonomija, kultura, mediji, biznis ili blogeri, na Festivalu ćete pronaći inspiraciju i korisne informacije iz svih tih područja.”, riječi su organizatora.

Registracija je besplatna i može se obaviti putem OVOG LINKA, a ko su govornice i moderatorice ovogodišnjeg Festivala može se vidjeti OVDJE.

posebno iznenađenje Festivala jeste veliki koncert Maye Sar i prijatelja na Trgu slobode u Tuzli 8. juna od 21 h, na dan otvorenja Festivala savremene žene.

”Uz nju stižu Nermin Puškar, Vanna, Frajle i mnogi drugi, a ovo je naš zajednički poklon Tuzli pod nazivom “Moj grad, moja pjesma”.”, riječi su organizatora koji djeluju u sklopu Radio Kameleona i NVO Radio Kameleona – Otvorene mreže ljudskih prava i demokratije u Tuzli.

Također pročitajte