Festival savremene žene i ove godine motiviše, inspiriše i umrežava

Jun 6, 2023 | #SUPERVIJECE, Ne smijes propustiti, SUPER MLADI, Vijesti iz zajednice

Već šestu godinu zaredom u Tuzli se održava Festival savremene žene. Riječ je o višednevnom festivalu sa brojnim aktivnostima koji okuplja žene iz različitih sfera života. Cilj je razmjena iskustava, motivacija te umrežavanje.

Ove godine Festival će se održati od 8. do 11. juna, a organizatori najavljuju jedinstven događaj koji će zasigurno pomjeriti granice djelovanja žena učesnica.

”Festival savremene žene je mjesto otvorenog dijaloga, gdje slavimo uspjeh i motivišemo sve ambiciozne, kreativne i hrabre žene današnjice. Bilo da vas zanima politika, ekonomija, kultura, mediji, biznis ili blogeri, na Festivalu ćete pronaći inspiraciju i korisne informacije iz svih tih područja.”, riječi su organizatora.

Registracija je besplatna i može se obaviti putem OVOG LINKA, a ko su govornice i moderatorice ovogodišnjeg Festivala može se vidjeti OVDJE.

posebno iznenađenje Festivala jeste veliki koncert Maye Sar i prijatelja na Trgu slobode u Tuzli 8. juna od 21 h, na dan otvorenja Festivala savremene žene.

”Uz nju stižu Nermin Puškar, Vanna, Frajle i mnogi drugi, a ovo je naš zajednički poklon Tuzli pod nazivom “Moj grad, moja pjesma”.”, riječi su organizatora koji djeluju u sklopu Radio Kameleona i NVO Radio Kameleona – Otvorene mreže ljudskih prava i demokratije u Tuzli.

Također pročitajte

UNTZ domaćin konferencije BUA 2023

UNTZ domaćin konferencije BUA 2023

Univerzitet u Tuzli ove godine je domaćin BUA(Balkan Universities Association) konferencije. Ova asocijacija osnovana je 2014.godine i...

Budi dio Žive biblioteke BiH

Budi dio Žive biblioteke BiH

Zanima te koncept žive biblioteke?Imaš priču koju želiš da podijeliš sa drugim mladim ljudima?Želiš da naučiš kako koristiti moć...