RYCO Youth Coffee Talks Tuzla

Jul 14, 2023 | #SUPERVIJECE, Ne smijes propustiti, SUPER MLADI, Vijesti iz zajednice

Regionalna kancelarija za saradnju mladih – Ryco organizuje dijaloški/panel događaj RYCO Youth Coffee Talks koji će okupiti mlade i stručnjake koji se bave oblašću kulture i aktivizma. Ovaj događaj je zamišljen kao platforma za otvorenu razmjenu ideja, mišljenja i iskustava kako bi se zajedno stvorila inspirativna i podsticajna okolinu za razvoj mladih.

”Gosti panelisti su lideri i stručnjaci iz navedene oblasti te će podijeliti svoja iskustva, perspektive i savjete kako bi vam pomogli u ličnom i profesionalnom razvoju. Ovo je izvrsna prilika da naučite nove stvari, proširite svoju mrežu kontakata i inspiršete se za postizanje svojih ciljeva.”, poruka je organizatora.

Događaj je besplatan za sve učesnike, ali je broj mjesta ograničen, zbog čega je važni izvršiti prijavu putem ovog linka.

Događaj je namijenjen mladim ljudima sa šireg područja grada Tuzla, a prilika je za okupljanje sa istomišljenicima i povezivanje s iskusnim stručnjacima.

Datum: 24.07.2023.
Vrijeme: 17:00
Mjesto: Galerija Ismet Mujezinović Tuzla

Također pročitajte

UNTZ domaćin konferencije BUA 2023

UNTZ domaćin konferencije BUA 2023

Univerzitet u Tuzli ove godine je domaćin BUA(Balkan Universities Association) konferencije. Ova asocijacija osnovana je 2014.godine i...

Budi dio Žive biblioteke BiH

Budi dio Žive biblioteke BiH

Zanima te koncept žive biblioteke?Imaš priču koju želiš da podijeliš sa drugim mladim ljudima?Želiš da naučiš kako koristiti moć...