Let’s do it Tuzla je u potrazi za menadžerom/icom projekta

Feb 9, 2024 | Budi bolji/a, OGLASI ZA POSAO, SUPER MLADI

Udruženje građana “Multi” Tuzla poziva sve zainteresovane mlade osobe da se prijave na javni poziv i postanu menadžer/ica najvećeg ekološkog volonterskog pokreta u novijoj historiji Bosne i Hercegovine, a koji obuhvata organizaciju i implementaciju dvije velike terenske volonterske akcije – čišćenja ilegalnih deponija otpada i sadnje drveća na području Grada Tuzla.

Budući/a menadžer/ica bit će angažovan/a na pripremama i implementaciji projektnih aktivnosti u Gradu Tuzla u trajanju od ukupno 6 (šest) mjeseci, a rad istog/e podrazumijevat će:

  • Formiranje, vođenje i koordinaciju rada Organizacionog odbora projekta “Let’s Do It Tuzla” za 2024. godinu;
  • Aktivnu koordinaciju priprema za realizaciju akcija čišćenja ilegalnih deponija otpada i sadnje drveća;
  • Učešće u koordinaciji akcija čišćenja ilegalnih deponija otpada i sadnje drveća – na terenu;
  • Učešće na radnim sastancima i drugim sličnim aktivnostima u okviru “Let’s Do It Tuzla” projekta.

Uslovi koje zainteresovani kandidati/kinje trebaju ispunjavati:

  • Potrebno je da ste državljanin/ka Bosne i Hercegovine sa stalnim prebivalištem na području Grada Tuzla, s obzirom na potrebu kontinuiranog angažmana u dnevnim/sedmičnim aktivnostima projekta;
  • Da ste stariji od 16, a mlađi od 30 godina;
  • Da ste spremni da svoj rad zasnivate u potpunosti na volonterskom osnovu.

Prednost u izboru će imati kandidati koji su učestvovali u implementaciji istih ili sličnih projekata, odnosno kandidati koji općenito imaju iskustva kroz uspješno obnašanje izvršnih funkcija u nevladinom sektoru.

LINK ZA PRIJAVUhttps://forms.gle/JpfuCk2Ld8UGYCYz9

UG “Multi” Tuzla podatke navedene u ovom obrascu koristiti će isključivo u svrhu odabira novog/e menadžera/ice projekta “Let’s Do It Tuzla” i u druge svrhe se neće koristiti. Nepotpune te prijave sa uvredljivim i pogrdnim sadržajem neće se uzeti u razmatranje. Sva polja su obavezna (*).

Više informacija možete dobiti putem e-maila: tuzla@letsdoit.ba, kao i Facebook stranice ili Instagram profila projekta “Let’s Do It Tuzla”.

Javni poziv ostaje otvoren od 09.02.2024. godine do 18.02.2024. godine u 12:00h. O rezultatima poziva će biti obaviješteni svi prijavljeni kandidati/kinje najkasnije 7 (sedam) dana nakon njegovog zatvaranja.

Svim kandidatima/kinjama želimo puno sreće u procesu prijavljivanja i selekcije!

Tekst preuzet sa LINK-a.

Također pročitajte

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Pozivamo te na naš prvi ICT Divas Mixer povodom Međunarodnog dana djevojaka u IKTu! Želimo stvoriti mrežu koja će podržavati profesionalne...