Otvorene su prijave za BEST Hackathon 2024

Feb 16, 2024 | Budi bolji/a, Ne smijes propustiti, SUPER MLADI, SUPER VIJESTI, Vijesti iz zajednice

Best Mostar s ponosom najavljuje četrvru godinu zaredom održavanja prestižnog IT takmičenja – Hackathona. Ovogodišnje događanje održat će se od 8. marta do 10. marta.

Pozivamo sve entuzijastične mlade talente u dobi od 18 do 25 godina da se pridruže ovoj jedinstvenoj prilici za istraživanje, učenje i stvaranje.

Hackathon privlači pažnju velikog broja renomiranih kompanija koje podržavaju inovacije i razvoj u IT sektoru. Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku mladim nadama da steknu dragocjeno iskustvo, povežu se s liderima industrije i osvoje kvalitetne novčane nagrade.

Šta čini Hackathon 2024 BEST Mostar posebnim?

Povezivanje s kompanijama: Učesnici imaju priliku pokazatisvoje talente vodećim kompanijama iz IT sektora. Ovo je idealna prilika za razmjenu ideja, stvaranje profesionalnih veza i potencijalnih poslovnih prilika.

Nagrade: Hackathon nudi značajne novčane nagrade za najinovativnija i najuspješnija rješenja. Timovi mladih ljudi će imati priliku osvojiti ne samo finansijske podsticaje, već i priznanje u industriji.

Iskustvo: Ovaj događaj je više od takmičenja – to je prilika za obogaćivanje ličnog i profesionalnog iskustva. Rad s vrhunskim stručnjacima, učenje novih tehnologija i rad u stimulativnom okruženju samo su neki od benefita Hackathona.

Prijateljski Karakter i Benefiti za Sve Učesnike

Naglašavamo da je Hackathon prijateljskog karaktera, stvoren s ciljem promovisanja suradnje, inovacija i zajedničkog rasta. Svi učesnici će imati priliku naučiti, rasti i graditi mostove prema uspješnoj karijeri u IT sektoru.

Ne propustite priliku da budete dio ovog izuzetnog događaja koji oblikuje budućnost IT industrije. Prijavite se sada i budite spremni na izazov Hackathona!

Timovi mogu imati minimalno 3, a maksimalno 5 članova. Također od individualnih prijava će se formirati timovi. Svaki tim imat će na raspolaganju iskusne mentore (zaposlenike vodećih IT firmi u BiH) koji će im pomoći tijekom procesa.

Prijave možete popuniti putem sljedeće forme: https://forms.gle/vuWuKEQNrMrqupoU7

Datum zatvaranja prijava je 20.02.2024. Ne propustite priliku da se takmičite i pokažete svoje vještine pred stručnim žirijem. Očekujemo uzbuđenje, timski rad i kreativnost na najvišem nivou!

Za dodatne informacije posjetite našu zvaničnu web stranicu https://hackathon-bestmostar.org/

Također pročitajte

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Pozivamo te na naš prvi ICT Divas Mixer povodom Međunarodnog dana djevojaka u IKTu! Želimo stvoriti mrežu koja će podržavati profesionalne...