[BESPLATNI MEETUP] Odaberi pravi karijerni put: Savjeti za orijentaciju na tržištu rada

May 19, 2024 | Budi bolji/a, Ne smijes propustiti, SUPER MLADI, SUPER VIJESTI, Vijesti iz zajednice

Tražiš posao? Zanima te kako identifikovati vještine koje poslodavci najviše cijene? Kako se istaći kroz efikasnu komunikaciju?

Ovo su česta pitanja s kojima se suočavaju mladi na početku svoje karijere. Ako se i ti nalaziš na životnoj raskrsnici i tražiš pravi put u profesionalnom svijetu, Rolify ima savršenu priliku za tebe.

Pridruži nam se na besplatnom meetupu “Odaberi pravi karijerni put: Savjeti za orijentaciju na tržištu rada”. Ovaj događaj je dizajniran da ti pruži ključne informacije.

 Datum: 22.5.2024

 Vrijeme: Od 17:30 do 19:00

 Lokacija: Mozaik startup studio, Maršala Tita 54/II (uživo opcija) ili Online preko Zoom platforme (link će ti biti poslan na mail nakon uspješno završene registracije)

Predavač: Olja Cvitanović, izvrnšni direktor agencije OCC

U svijetu koji se neprestano mijenja, prilagođavanje i pravi izbor karijere postaju sve važniji za mlade koji su na početku svoje profesionalne staze. Kako tehnologija napreduje i tržište rada se transformiše, neophodno je da mladi profesionalci razvijaju vještine koje će ih izdvojiti i učiniti konkurentnijim. Razumijevanje tržišnih trendova, izbor prave karijerne staze, i efikasno prezentovanje osobnih kompetencija su ključni za uspjeh u današnjem dinamičnom okruženju.

Olja Cvitanović će ti pomoći da identifikuješ koje vještine su najtraženije i kako se one mogu iskoristiti za izgradnju uspješne karijere. Olja donosi višegodišnje i cross-industrijsko iskustvo na lokalnom i međunarodnom tržištu recruitment-a i headhunting-a. Trenutno je na poziciji Izvršnog direktora u agenciji OCC.

Ovaj meetup je neprocjenjiva prilika za studente, ljude koji traže novi posao i one koji žele promjenu u svojoj karijeri i potreban im je reskilling.

S toga se prijavi odmah preko PRIJAVNE FORME. Meetup je besplatan, ali je broj mjesta u Mozaik startup studiju ograničen. Ako preferiraš online sudjelovanje, link za pristup će ti biti poslan na e-mail odmah nakon što se uspješno registriraš.

Prijave su moguće do 22.5. do 12:00 sati.

Također pročitajte