Javni poziv za volontere/ke na festivalu “Kaleidoskop”

Jun 24, 2024 | Ne smijes propustiti, SUPER MLADI, SUPER VIJESTI, Vijesti iz zajednice

U Tuzli se od 23. do 27. jula 2024. godine održava Festival umjetnosti i mladih “Kaleidoskop”. Ovaj festival ne bi bio moguć bez vrijednog time volontera i volonterki. Kao i svake godine do sada, očekuje nas izuzetno bogat i zanimljiv program ispunjen različitim aktivnostima. Ovogodišnji program okuplja lokalne ali i međunarodne umjetnike i umjetnice.

Ljepota ovog Festivala jeste što upravo ovaj skup umjetnika i umjetnica bogati razvoj kulture i umjetnosti u našem gradu. Upravo zbog toga nam je potrebna baš tvoja pomoć – pomoć volontera i volonterki! Svake godine volonterski tim, mladi ljudi, bivaju inspiracija u realizaciji Međunarodnog festivala umjetnosti mladih Kaleidoskop. Tim volontera i volonterki ima najznačajniju ulogu u realizaciji svih festivalskih aktivnosti.

Mi vam garantujemo dobar provod, saradnju sa umjetnicima i umjetnicama, sticanje novih znanja, vještina, organizacijskih sposobnosti, nova prijateljstva i nova poznanstva, kao i odlično druženje u toku trajanja festivala!

Ukoliko želiš da postaneš volonter/volonterka ovogodišnjeg Kaleidoskopa treba da imaš od 18 do 30 godina i da popuniš ovu ANKETU.
Volonterski tim angažovan je i na promotivnim aktivnostima i pored obaveznog prisustva na festivalu, volonterke i volonteri trebaju biti dostupni_e u pred festivalskim danima. Organizator nije u mogućnosti pokriti troškove smještaja i prijevoza za moguće volonterke i volontere koje/i nisu iz Tuzle.

Poziv za prijavu za volontiranje otvoren je 24.06.2022. – 10.07.2022. nakon čega ćeš biti obavješten_a o tvom angažmanu.

U koliko imaš bilo kakva dodatna pitanja, osjećaj se slobodnim/slobodnom da ih uputiš putem naših društvenih mreža, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo čim prije.

Pridruži nam se u ovogodišnjoj avanturi, budi dio Volonterskog tima Kaleidoskopa!
Vidimo se na Kaleidoskopu!

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063696154420&mibextid=ZbWKwL
Instagram: https://www.instagram.com/kaleidoskop.festival/
Obrazac: https://forms.gle/Nuu31Cw5qAvtjHgP7

Također pročitajte

Studentski posao iNovine BH d.o.o.

Studentski posao iNovine BH d.o.o.

Tražite posao za dodatni džeparac? Pridružite se našem timu tokom nadolazećeg perioda, i imajte priliku da iskusite rad na kiosku. Rad na...