Ne znaš kako napisati projektni prijedlog? Prijavi se i nauči!

Mar 13, 2023 | #SUPERVIJECE, Ne smijes propustiti, SUPER MLADI, SUPER VIJESTI, Vijesti iz zajednice

Imaš ideju, ali ne znaš kako napisati projektni prijedlog preko kojeg ćeš je najbolje predstaviti? Imamo rješenje za tebe. Vijeće mladih Grada Tuzla, kao krovna organizacija omladinskih udruženja u Tuzli, u skladu sa objavljenim Javnim pozivom Grada Tuzla za dodjelu finansijskih sredstava za podršku projektima neprofitnih organizacija, organizuje trening za pisanje projekata po LOD metodologiji.

Trening će biti održan 18. i 19. marta u periodu od 10 do 13 sati u velikoj sali Bit centra. Edukator na treningu će biti Almir Paočić, direktor Centra za edukaciju i obrazovanje.

Inače, kada su u pitanju grantovi za projekte mladih, minimalni iznos kojim će Grad Tuzla podržati projekte mladih je četiri hiljade maraka, a maksimalan sedam hiljada. Odlična je ovo prilika za poboljšanje položaja mladih osoba i pomake u oblastima obrazovanja, demokratije, rodne ravnopravnosti, ali i poduzetništva i programa samozapošljavanja.

Nakon usvajanja znanja iz pisanja projektnih prijedloga, svi zainteresovani će svoje ideje na Javni poziv Grada Tuzla moći dostaviti do 30.marta.

Broj mjesta na treningu je ograničen, a prijaviti se možete OVDJE. Iskoristi super priliku!

Također pročitajte