Poziv na radionicu: Inovativno poslovanje ohrabrenje za mlade

Oct 25, 2023 | #SUPERVIJECE, Budi bolji/a, Mladi, a biznismeni, Ne smijes propustiti, SUPER MLADI, SUPER VIJESTI, Vijesti iz zajednice

 ICC (International Creativity Company Tuzla) i Grad Tuzla organizuju i pozivaju mlade na radionicu pod nazivom ”Inovativno poslovanje ohrabrenje za mlade, ljudski resursi, planiranje i zapošljavanje”.

Radionica će biti održana 1. novembra u Kantonalnoj privrednoj komori TK sa početkom u 10 sati.

Tema radionice je primjena inovativnih metoda upravljanja ljudskim resursima, kako bi omogućili mladim ljudima ostanak, zapošljavanje i šanse za dalji poslovni razvoj u bh. kompanijama, ustanovama i organizacijama. Sektor za ljudske resurse ovdje ima značajnu ulogu i može uticati na rast i razvoj privrede u BiH.

”Zajedno možemo stvoriti okruženje u kojem će mladi ljudi biti ohrabreni, motivisani i imati priliku za ostanak i poslovni uspjeh, a kompanije za produktivniji rast i razvoj.”, poručuju organizatori.

Kotizacija se ne plaća, a prijave šaljite putem email: natasa.stankovic@elite-academy.ba, najkasnije do 30.10.2023., 17:00 sati.

Također pročitajte

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Pozivamo te na naš prvi ICT Divas Mixer povodom Međunarodnog dana djevojaka u IKTu! Želimo stvoriti mrežu koja će podržavati profesionalne...