Otvorene prijave za stipendiju na Internacionalnom Burch Univerzitetu

Feb 4, 2024 | #SUPERVIJECE, Budi bolji/a, Ne smijes propustiti, SUPER MLADI, SUPER VIJESTI

Internacionalni Burch univerzitet (IBU), poznat po svom poduzetničkom pristupu obrazovanju i širokom spektru studijskih programa, poziva srednjoškolce na prijemni ispit za stipendiju u novoj akademskoj godini. 

Ova prilika nudi mladim, ambicioznim talentima šansu da se priključe progresivnoj akademskoj zajednici i ostvare svoje akademske i profesionalne ciljeve.

Univerzitet se ističe svojim poduzetničkim pristupom, naglašavajući praktično iskustvo i međunarodnu saradnju, pružajući studentima priliku da se razvijaju u poduzetničkom duhu. Studentima su dostupni programi iz različitih oblasti, uključujući inženjering, prirodne i medicinske nauke, ekonomiju i društvene nauke, edukaciju i humanističke nauke. Posebno interesantni su novi studijski programi poput stomatologije, filma i video produkcije, odnosno dizajna video igara i interakcija.

Osim kvalitetnog obrazovanja, studenti na Internacionalnom Burch univerzitetu imaju priliku sudjelovati u razmjenama sa univerzitetima širom Evropske unije i sticati znanja od gostujućih stručnjaka i lidera iz različitih industrija. Univerzitet je posvećen pružanju podrške studentima kroz sve faze njihovog obrazovanja, s ciljem razvoja kompetentnih i odgovornih članova društvene zajednice.

Prijemni ispit za stipendiju će se održati 24.03.2024. godine na kampusu Univerziteta i online. Prijave na prijemni ispit za stipendiju su otvorene. 

Prijavite se ovdje.

Sve dodatne informacije o studijskim programima, uslovima upisa i studentskom životu na Internacionalnom Burch univerzitetu dostupne su na službenoj web stranici Univerziteta: https://www.ibu.edu.ba/  

Kontakt za više informacija: admission@ibu.edu.ba; Tel: 033 944 479, 061 979 757.

Također pročitajte