Otvorene prijave za stipendiju na Internacionalnom Burch Univerzitetu

Feb 4, 2024 | #SUPERVIJECE, Budi bolji/a, Ne smijes propustiti, SUPER MLADI, SUPER VIJESTI

Internacionalni Burch univerzitet (IBU), poznat po svom poduzetničkom pristupu obrazovanju i širokom spektru studijskih programa, poziva srednjoškolce na prijemni ispit za stipendiju u novoj akademskoj godini. 

Ova prilika nudi mladim, ambicioznim talentima šansu da se priključe progresivnoj akademskoj zajednici i ostvare svoje akademske i profesionalne ciljeve.

Univerzitet se ističe svojim poduzetničkim pristupom, naglašavajući praktično iskustvo i međunarodnu saradnju, pružajući studentima priliku da se razvijaju u poduzetničkom duhu. Studentima su dostupni programi iz različitih oblasti, uključujući inženjering, prirodne i medicinske nauke, ekonomiju i društvene nauke, edukaciju i humanističke nauke. Posebno interesantni su novi studijski programi poput stomatologije, filma i video produkcije, odnosno dizajna video igara i interakcija.

Osim kvalitetnog obrazovanja, studenti na Internacionalnom Burch univerzitetu imaju priliku sudjelovati u razmjenama sa univerzitetima širom Evropske unije i sticati znanja od gostujućih stručnjaka i lidera iz različitih industrija. Univerzitet je posvećen pružanju podrške studentima kroz sve faze njihovog obrazovanja, s ciljem razvoja kompetentnih i odgovornih članova društvene zajednice.

Prijemni ispit za stipendiju će se održati 24.03.2024. godine na kampusu Univerziteta i online. Prijave na prijemni ispit za stipendiju su otvorene. 

Prijavite se ovdje.

Sve dodatne informacije o studijskim programima, uslovima upisa i studentskom životu na Internacionalnom Burch univerzitetu dostupne su na službenoj web stranici Univerziteta: https://www.ibu.edu.ba/  

Kontakt za više informacija: admission@ibu.edu.ba; Tel: 033 944 479, 061 979 757.

Također pročitajte

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Otvorene su prijave za ICT Divas Mixer

Pozivamo te na naš prvi ICT Divas Mixer povodom Međunarodnog dana djevojaka u IKTu! Želimo stvoriti mrežu koja će podržavati profesionalne...